• darkblurbg

Ruim 40 jaar ervaring met fotografie. Gestart in het analoge tijdperk met film, ontwikkelen in de donkere kamer met fotopapier en chemicaliën. Tegenwoordig fotograferen we met digitale camera’s en is de doka van toen, de computer van nu.
Op deze site staat een kleine selectie foto’s. Een uitgebreide selectie vindt u in de albums op deze 
Facebookpagina.

Zoals u ziet en leest op deze website zijn we beschikbaar voor verschillende vormen van fotografie. Heeft u vragen of opmerkingen, neem contact op, we staan u graag te woord.

Waar?

We hebben de beschikking over een professioneel ingerichte fotostudio waarin met groepen tot 6 personen gewerkt kan worden. Op deze locatie verzorgen we het printen van foto's tot het formaat 50x60 cm en doen we al het scannen en bewerken van foto's.  

Bijkomend hebben we twee cellen in de Blokhuispoort te Leeuwarden gehuurd. Eén is ingericht als winkel en expositie ruimte, de ander als kleine foto en visagie studio. U vindt ons in Celblok H achterin het complex. 

Bezoek ook onze webwinkel op deze site. Zie uw foto gegraveerd op een prachtig sieraad. Maak kennis met onze prachtige UGears bouwpakketten en veel meer.

 

Klik hier voor de pagina 'Reportagefotografie'

Klik hier voor de pagina 'Studiofotografie'

 

 

Kamer van Koophandel Leeuwarden nr. 67132448